Koffieochtend

koffieochtendOp woensdag 19 november hadden we onze tweemaandelijkse  koffieochtend voor (jonge) ouderen in de pastorie.

De heren Bertus Weultjes, Herman Wichink en Paul Seebus zouden herinneringen ophalen over hoe het in hun jeugd was hier in Joppe. Echter omdat één van hen helaas verhinderd was,  hebben zij hun verhaal uitgesteld tot de volgende keer. De 19de hebben we het gehad over de geschiedenis van onze kerk. Daarna zijn we met een beschrijving in de hand de kerk in gegaan en hebben die eens ‘opnieuw’ goed bekeken.

Ondanks dit veranderde programma hadden we een héél gezellige ochtend samen.  De pastorie is voor zo’n koffieochtend een ideale ontmoetingsplaats.  De volgende keer is op woensdag 14 januari 2015  en dan hopen we te kunnen luisteren naar veel mooie verhalen en jeugdherinneringen van Joppe.  Vindt u het ook leuk om daarbij te zijn?  U bent van harte welkom!

Om 10.00 uur is de koffie klaar. Wilt u graag gehaald en weer thuis gebracht worden? Dat regelen we graag voor u. Zou u willen bellen naar:

Puck Vork : 0575-490500    of     Janny Engelsman : 0575-490434