Mededelingen van de Locatieraad

Opheffing ING rekening
De locatieraad heeeft besloten om de rekening bij de ING bank op te heffen. Dit om de administratie te vereenvoudigen en om kosten te besparen.
De gebruikers van de ING rekening worden persoonlijk ingelicht.

Voorstellen leden Locatieraad

Jan Wagenmans
Ik ben Jan Wage(n)mans, ben getrouwd met Mariette. Wij hebben 3 kinderen, 2 zoons en een dochter, en 4 kleinkinderen.
Wij hebben altijd een meubel- en slaapkamerzaak gehad eerst in de Nieuwstraat en later op de Snippeling in Deventer. Sinds 3 jaar heb ik de zaak overgedragen aan een familielid. Omdat wij nu meer tijd hebben ben ik op verzoek ingegaan om in het bestuur te komen van de Locatieraad.
Ik wil me positief en harmonisch inzetten voor onze Geloofgemeenschap Joppe in een plezierige samenwerking met de andere bestuursleden en natuurlijk met alle vrijwilligers.

Jan Roes
Ik ben Jan Roes, 66 jaar, met pensioen. Al ruim 33 jaar getrouwd. 2 kinderen en 4 kleinkinderen.
Geboren op een boerderij buiten Groenlo, ruim 10 jaar woonachtig in Epse.
Na de TU Delft werkzaam bij Akzo Nobel in binnen en buitenland.
Ik vind het nu tijd om wat terug te doen voor de buurt en de kerk.

Wim Noordman
Na een vorige periode van 8 jaar als lid van het kerkbestuur, ben ik nu lid van de Locatieraad.
Mijn beweegreden om in de Locatieraad deel te nemen is, dat het voortbestaan van de kerk in Joppe met alle ins en outs van belang is. Daar wil ik met mijn technische achtergrond aan bijdragen.

Lolita Hesseling
Zal zich in het volgende parochieblad voorstellen.

Willem Achtereekte
Mijn naam is Willem Achtereekte, 51 jaar oud en woonachtig in Gorssel. In het dagelijks leven werk ik als manager bij het UWV in Arnhem en vervul ik een aantal bestuursfuncties in de zorg.
In april 2007 ben ik enthousiast begonnen in onze Geloofsgemeenschap als lid van de Pastoraatsgroep en langzamerhand heb ik meerdere taken op mij genomen, zo ben ik o.a. lid geworden van de roostercommissie van onze parochie, vertegenwoordiger namens Joppe in het Beraad van Kerken, de Parochiële Caritasinstelling (PCI) en MOV. Het leek mij een goede zaak om met de nieuw te benoemen Locatieraad intensiever samen te gaan werken. Als verbinding met de Pastoraatsgroep heb ik daarom zitting genomen in de Locatieraad en hoop u in alle functies goed te kunnen vertegenwoordigen en mijn bijdrage te leveren aan het samen met u Geloofsgemeenschap in Joppe te zijn en zo de boodschap van Jezus te beleven en in praktijk te brengen.