Nieuwjaarsbijeenkomst van het Parochieel koor

Het feestcomité van het koor had op 5 januari 2013 een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd voor haar leden en hun partners. Dit vond plaats in de Brink in Gorssel, zodat het ook nog een oecumenisch tintje had. 

Na een drukke periode en het instuderen van een nieuwe mis was het spannend om deze te gaan uitvoeren tijdens de Kerstdagen. Daarom was het heel fijn om eens in een ontspannen sfeer bij elkaar te zijn om wat gedachten uit te wisselen. 

We werden allen verwelkomd met een bruisend drankje en hebben getoost op een goed, gezond en sprankelend 2013. Daarna werd er in een ongedwongen sfeer getracht de jeugdfoto’s, die we vooraf hadden moeten inleveren, en de foto’s van in en om de kerk te herkennen. Het gaf heel wat hoofdbrekens en hilariteit. 

Daarna konden we ons te goed doen aan een heerlijk buffet wat gedeeltelijk door het comité zelf bereid was. Na een kopje koffie werd de bijzonder gezellige en ontspannen middag afgesloten. Er werd grote dank en hulde aan het organiserende comité uitgesproken voor het welslagen van deze middag.