Oog, oor en hart van de parochie

Vakantiewens
De vakantieperiode breekt weer aan, voor velen een uitgelezen moment van bijtanken. Geniet van deze mooie periode en wij wensen u allen veel plezier en behouden terugkomst. Mocht u niet op vakantie gaan dan ook goede zomermaanden gewenst in deze prachtige omgeving. De Pastoraatsgroep en Locatieraad wensen u allen een fijne vakantie!

Brunch
Op  zondag 3 juni, hebben wij aansluitend aan H. Mis, een geweldige brunch gehad in de tuin van de Pastorie. Het weer was wat minder, opnieuw regen, maar er was een mooie partytent zodat wij droog konden blijven. De sfeer was uitstekend en er was en geweldige opkomst. Met deze brunch willen wij alle vrijwilligers danken voor hun inzet. Samen blijven wij vorm geven aan de beleving van ons geloof in het mooie Joppe.

Felicitatie
De examens zijn weer achter de rug. Voor diegenen die geslaagd zijn: van harte proficiat. Voor diegene die nog een herexamen voor de boeg hebben: heel veel succes gewenst. Voor diegenen die helaas gezakt zijn: sterkte en kop op! Er voor blijven gaan!

Pastoor Hogenelst
Onderstaand de inhoud van een mail die wij hebben ontvangen van onze pastoor:

Beste mensen,

Schrik niet! (sommigen hebben het ondertussen al wel gehoord)

Helaas kreeg ik  woensdagochtend 6 juni een ongeval met mijn auto. Ik was van een nachtelijke ziekenzalving op weg naar huis en raakte een kort moment de concentratie kwijt. Ik botste frontaal op een boom…… De auto is totall loss en ook ik-zelf ben flink in de kreukels. Mijn linker arm is gebroken, deze zit in het gips en mijn lijf is bont en blauw en pijnlijk! Foto’s van het ongeval, vlakbij Drempt, zijn al te zien, zegt men, op 112achterhoek  o.i.d. 

Maar ik ben dankbaar en blij dat ik er nog ben!!!
Ik heb dus nu geen auto meer en kan/mag 4 of 6 weken niet auto rijden. Deze week wordt opnieuw een foto van de gebroken arm gemaakt om te zien of hij goed is teruggeplaatst/gezet, of dat er alsnog operatief moet worden ingegrepen, gecorrigeerd…

Wat dat alles precies gaat betekenen voor de vieringen en afspraken die in mijn agenda staan, dat weet ik nog niet. Daar gaan we in het pastoraal team nog naar kijken. Het zal vast hier en daar het nodige ongemak geven… ook voor u. 

Namens onze geloofsgemeenschap hebben wij een mooie bos bloemen laten bezorgen vergezeld van onze beste wensen.