Startviering ‘Deel je kerk’

Deel je kerk 

Startviering Deel je Kerk

Zondag 2 september jl. was er de parochiële startviering in de St. Jan de Doper in Keijenborg. Het breed parochieel team ging in de Eucharistieviering voor. De koren van het cluster Quattor, waartoe Borculo, Hengelo, Keijenborg en Ruurlo behoren en het koor uit Brummen hebben o.l.v. Cisca van Middelkoop de viering muzikaal opgeluisterd. Na de viering waren er leuke activiteiten voor jong en oud. Een ieder die het wilde kon ook genieten van een heerlijk ijsje in het zonnetje.

Deel je kerk
Het thema was ‘deel je kerk’. Je kunt je kerk openstellen voor de ander maar zou het meer kunnen betekenen? Zou het ook kunnen zijn het delen van je geloof? Pastoor Scheve nodigde ons uit verder te kijken en te denken.

Parochiële Caritas Instelling (PCI)
De voedselproducten die zijn ingezameld werden overhandigd aan de voedselbank. In samenwerking met de werkgroepen van de Parochiële Caritas Instelling (PCI) HH. Twaalf Apostelen zullen deze producten worden verdeeld onder diegenen die het hard nodig hebben.

De schutterij
De schutterij met vendelzwaaiers begeleidden de binnenkomst en waren aanwezig tijdens de Eucharistie. Zij zorgden ook voor het startschot door 3 harde kanonschoten.

Joppe
Een kleine delegatie uit Joppe was in Keijenborg aanwezig. Voor velen was het een gezellig samen zijn en het aanhalen van de contacten.