Omgaan met verlies en verdriet

Prof. dr. Manu Keirse komt een lezing geven in onze parochie.
Op maandagavond 12 november 2012 in de Christus Koning Kerk te Vorden

Manu Keirse is klinisch psycholoog en doctor in de medische wetenschappen. Hij is werkzaam aan de Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit in het Belgische Leuven. Manu Keirse is gespecialiseerd in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is tevens de auteur van veel gelezen boeken over verlies en verdriet: Vingerafdruk van verdriet, Licht in het duister, kinderen helpen bij verlies en verdriet, Helpen bij ziekte en pijn, Afscheid van moeder en Stil verdriet.

Manu Keirse geeft tal van lezingen en wij zijn blij dat hij op 12 november in onze parochie wilt komen om een lezing te verzorgen met als thema “Omgaan met verlies en verdriet”. Verlies van een dierbaar persoon is een onvermijdelijk gebeuren. Het staat om de hoek in ieders leven. Verlies is steeds een intense persoonlijke ervaring. Vaak vinden we het moeilijk om met anderen over verlies te praten.

Elk jaar herdenken we onze overledenen op 2 november. Dit jaar willen we daar nog een stapje verder in gaan en samen ook stilstaan bij de ervaringen die verlies met zich meebrengt. Stilstaan bij het besef hoe diep dat verlies kan ingrijpen in een mensenleven.

Wilt u erbij zijn?
Noteer en reserveer de datum – maandag 12 november – alvast in uw agenda.
Voor informatie:
Margriet te Morsche
[email protected]