Voortgang Verbouwing Pastorie

De verbouwing ligt op schema .

Het tuinhuis is klaar en wordt binnenkort door de tuinvrijwilligers ingericht . Het asbest uit de garage en de pastorie is verwijderd. In de hal van de pastorie was deze verwijdering niet eenvoudig. De gehele vloer moest eruit. Er wordt een nieuwe betonvloer gestort om ervoor te zorgen dat het secretariaat goed te bereiken valt. De verwarmingsketel uit de garage is verplaatst en tijdelijk aangesloten om de pastorie te blijven verwarmen. De  vloer van de garage is  gesloopt en de pannen zijn van het dak gehaald. De tijdelijke vergadercontainer en de opslagcontainer zijn geplaatst naast de pastorie.  

Donderdag 18 november is er weer een bouwvergadering geweest. De locatieraad heeft gekeken naar het aanwezige meubilair en andere zaken in de pastorie. Een aantal meubels, archiefkasten, schilderijen en wat andere zaken zullen worden gebruikt in het verbouwde deel van de pastorie wat van ons blijft .  

Het volgende is te Koop tegen elk aannemelijk bod:
Miele wasmachine (nauwelijks gebruikt en direct leverbaar)
Een  keuken uitvoering: donker eiken 450 breed met gasfornuis – afzuigkap – koelkast – diepvries. U dient de keuken zelf te demonteren en is in de kerstvakantie leverbaar.
Belangstellenden kunnen zich melden bij Jan Wagenmans tel. 0575-493396.