Even voorstellen …

Peter Wolbert

Peter Wolbert

Mijn naam is Peter Wolbert en vanaf eind 2013 maak ik deel uit van de Pastoraatsgroep van de Geloofsgemeenschap Joppe. Samen met mijn vrouw en twee van onze kinderen (15 en 10 jaar) woon ik in Gorssel, onze oudste zoon is in 2013 gaan studeren en woont inmiddels zelfstandig.

Het instandhouden en ontwikkelen van een geloofsgemeenschap en parochie is belangrijk maar gaat niet vanzelf; daar is inzet en hulp van velen voor nodig. Voor mij is dat besef de reden om persoonlijk een bijdrage te leveren en dat doe ik met veel plezier als lid van de Pastoraatsgroep!

In het dagelijks leven ben ik als adviseur/projectleider actief in mooie projecten waar duurzame energiesystemen, gebiedsontwikkeling en bedrijventerreinen de centrale thema’s zijn en ook daar gaat niets vanzelf: mijn inzet is vooral gericht op organiseren en samenwerken met en tussen stakeholders, waardoor concrete projecten tot stand komen en we steeds een stukje verbetering zien in de wereld om ons heen!

Reacties

  1. M.van Koppen zegt

    Welkom,welkom in “onze” Joppekerk!