Familieviering voor jong en oud op 17 maart

Familieviering voor jong en oud !

‘Maak het Verschil’.

Kinderkoor

Zondag 17 maart is er om 10.00 uur een familieviering met het thema ‘Maak het verschil’.

Tijdens de viering zullen jongeren hun vrijwilligersproject LouKA toelichten. Een van de deelnemers aan dit project is Marieke, een misdienaar van onze geloofsgemeenschap. Hieronder vindt u informatie over hun project.

De locatieraad van onze geloofgemeenschap ondersteunt dit initiatief en stelt de opbrengst van de collecte ter beschikking aan dit project.

Het kinderkoor zal mooie liedjes zingen. We vinden het heel fijn als u komt; iedereen is van harte welkom!

Voorganger: Willem Achtereekte

Werkgroep Familievieringen

LouKA

Wij zijn LouKA, een groep van 12 enthousiaste meiden van 15-17 jaar die in de zomervakantie van 2019 twee weken vrijwilligerswerk gaan doen in Sri Lanka. Deze vrijwilligersreis organiseren wij, als LouKA, helemaal zelf.

We gaan in Mannar, Sri Lanka een kleuterschool opknappen en helpen bij een Moeder Theresa Huis voor ouderen. We verblijven in het klooster dat deze projecten ondersteunt. Ook willen we graag een zo groot mogelijk geldbedrag meenemen naar Sri Lanka om ter plekke goederen aan te schaffen die nodig zijn voor het project. Hiermee ondersteunen we tegelijkertijd de lokale economie.

We organiseren allerlei acties om zoveel mogelijk geld op te halen en we doen klussen om onze reis mogelijk te maken. Zo hebben we op de kerstmarkten in Exel, Ruurlo en Laren gestaan, in het bos gewerkt bij Hotel Woodbrooke, in de bediening geholpen bij de Zwiepse Molen, auto’s gewassen, ramen gelapt, geschilderd, in tuinen gewerkt, doen we mee aan een sponsorloop, etc. Ook loopt er bij de Jumbo in Gorssel een statiegeldactie voor LouKA.

Om ons project onder de aandacht te brengen zijn er artikelen verschenen over LouKA in diverse lokale kranten en hebben wij op verschillende locaties ons project gepresenteerd. We vertellen u graag meer over ons project tijdens de familieviering op 17 maart en of neem een kijkje op de webside https://loukainactie.webnode.nl/