Kerst 2017

Fluitiste Elly Heijink & organist Theo Mokkink

In de Woord- en Communieviering op Kerstavond ging diaken Anton Bos ons voor. Met een uitgebreid kerstliederenrepertoire ondersteunt door het Parochieel koor o.l.v. Piet Klein Rouweler en begeleid door Elly Heijink op de dwarsfluit en Theo Mokkink op het orgel konden we in een heerlijke volle kerk van harte meezingen om in kerststemming te komen.

Op Eerste Kerstdag tijdens de H. Mis opgedragen door Ed Wassink, em.-pastor was de kerk goed gevuld. Na afloop konden we samen napraten onder het genot van een kopje koffie met een kerstkransje in de pastorie! Dit is voor het eerst op Eerste Kerstdag georganiseerd door de Koffiewerkgroep. De belangstelling was groot.

Het Licht van God gaat nooit meer uit.

De Familieviering en Kindje Wiegen zijn wederom zeer goed bezocht door vele gezinnen en families, als ook de vele mensen die de kerststal binnen en buiten kwamen bewonderen. De Joppebloazers zorgden voor een mooie sfeer.

 

De Joppebloazers zorgen voor extra sfeer.

De kameel en ezel waren er ook bij. 

Namens de Locatieraad willen we iedereen heel hartelijk danken voor de enorme inzet op welk wijze dan ook die Kerstmis 2017 weer tot een prachtig feest hebben gemaakt. We zijn iedereen zeer dankbaar.

Germaine Wijnands-van der Lande
voorzitter Pastoraatsgroep