Koffie-ochtend

Pastoor Scheve op de koffie in Joppe.

Pastoor Scheve op de koffie in Joppe.

Woensdag 18 november jl. was er weer een gezellige koffie-ochtend voor ouderen in de pastorie. Een van de deelnemers, mevrouw Marga  Seebus had een heerlijke boterkoek gebakken en onder het genot van een kopje koffie daarbij, konden we op een gezellige manier persoonlijk kennis maken met onze nieuwe Pastoor Harry Scheve, die we voor deze ochtend hadden uitgenodigd.

Al snel kwam zijn grote interesse voor muziek ter sprake en we hoorden dat we een heel bijzondere pastoor hebben, want naast Rooms Katholiek priester is hij ook een Byzantijns priester en dat zijn er niet zoveel in Nederland.

Verder zei de pastoor, dat hij in zijn nieuwe parochie de HH. Twaalf Apostelen op een hartelijke manier is ontvangen en zijn toekomst hier positief tegemoet ziet. Een aangenaam gesprek in een prima sfeer, zo kun je onze koffieochtenden wel beschrijven en dat is ook denk ik wel te zien op de foto hierbij.

De volgende koffieochtend is op woensdag 13 januari 2016. We hebben hiervoor Marijke Fomenko uitgenodigd. Zij gaat ons iets vertellen over haar werk; wat er komt kijken bij een uitvaart. Ook neemt ze ons in haar verhaal mee naar de familie van haar schoonzoon in Laos. Het belooft dus weer een interessante ochtend te worden.

Iedereen is van harte welkom. Om 10.00 uur is de koffie klaar. We vinden het fijn als we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en ook als u opgehaald wilt worden graag een telefoontje.

Puck Vork : 0575 – 490500   of   Janny Engelsman : 0575-490434

Tot ziens op 13 januari 2016!