Koffie-ochtend

17 mei 10.00 uur staat de koffie voor u klaar !

Op woensdag 8 maart kwam parochiemedewerker Laura van de Kam ons vertellen over haar werkzaamheden binnen onze parochie de 12Apostelen en hoe het gaat met de ontwikkeling van de Kleine Kerk Gemeenschap (KKG). Het mooiste is als een groep uit ongeveer 8 enthousiaste mensen bestaat. De groep hier in onze geloofsgemeenschap bestaat nu een klein jaartje en is eigenlijk een beetje te klein, daar kunnen nog wel enkele mensen bij.
We hadden weer een heel fijne ochtend!

Woensdag 17 mei zal de heer Clemens van Hövell tot Westerflier ons een interessante morgen bezorgen met geschiedenis van onze kerk en Huize ’t Joppe. Hij gaat in de familie archieven struinen. We weten wel het een en ander van de geschiedenis van onze kerk en van Joppe. Nu kunnen we het ontstaan van een andere kant horen. Daarbij viert de  kerk volgend jaar haar 150 jarig bestaan.

Om 10.00 uur is de koffie klaar.

U hoeft zich niet aan te melden, maar het is wel fijn als we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en ook als u opgehaald wilt worden graag een telefoontje. Puck Vork 0575–490500 of Janny Engelsman 0575-490434. Tot ziens op de koffie-ochtend !