MOV activiteiten in de veertigdagentijd 2011

We staan bijna aan het begin van de Veertigdagentijd  ook wel bekend als “De vasten tijd”.
De gezamenlijke MOV (Missie, Ontwikkeling en Vrede) groepen van de Parochie HH Twaalf Apostelen heeft een drietal activiteiten op het programma staan om u mee te nemen door de Veertigdagentijd op weg naar Pasen.
Thema is: ” Plant iets moois in de ander”.  Met andere woorden, laat iets moois ontstaan door samen te werken.
Graag hopen we op uw deelname ergens bij een van die activiteiten. En op een bijdrage natuurlijk voor ons vastenproject dit jaar op de Filippijnen in hun inzet voor een leefbare en duurzame toekomst.

1. Voor de veertigdagentijd is een Bezinningsboekje te koop voor slechts 2 euro. 40 Gedichten en gebeden voor de hele veertigdagentijd en met info over de lokale activiteiten. (De opbrengst  is bestemd voor het project). 
Het boekje is te koop van af begin maart na afloop van de vieringen. 
Dus voor het begin van de vasten.

2. MOV Vieringen in het Weekend van 26 en 27 maart staan in het teken van  Filippijnen met als thema;  “Water bron van leven”

3. Vastenwandeling van 10 km op zondag 27 maart in Vierakker. Start om twee uur bij Ludgerusgebouw aan de Vierakkersestraatweg nr 37.  Mooie wandeling met na afloop een consumptie. Kosten zijn 5 euro en de opbrengst is voor het vastenproject op de Filippijnen.

Wandelt u mee op zondag 27 maart?

Van harte hopen we u te mogen ontmoeten op één van onze MOV activiteiten in het kader van de Veertigdagentijd .

MOV Coördinator
HH Twaalf Apostelen
Margriet te Morsche