Nieuws uit de Locatieraad

Wie komt de secretariaatsmedewerkers versterken?

Met ingang van 1 juli 2010 zijn de dames Hannie Schoutsen en Rudy Zuurbier iedere week op het secretariaat op dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur. Op woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur zijn dat de dames Mannie Haarman en Riekie Hakvoort. Echter het laatste koppel wil graag eens in de veertien dagen ‘dienst’ draaien. Vandaar aan u de oproep:

Wie wil eens in de veertien dagen op woensdagmorgen het secretariaat bemensen?

We zijn op zoek naar 2 mensen die samen de gastvrouw/ gastheerfunctie willen vervullen, met daarbij enkele secretariële taken. Enige ervaring met de computer is gewenst, maar niet vereist. Denkt u: dat is wel wat voor mij:

MELDT U ZICH DAN AAN!

U kunt zich opgeven bij het secretariaat of bij één van de leden van de locatieraad.

Sleutelpersonen gezocht

Wat voor personen? Nou mensen die de sleutel van de kerkdeur willen beheren en deze ’s morgens willen gebruiken om de deur te openen en ’s avonds om de deur te sluiten.
Juist in de zomerperiode vinden parochianen, maar zeker ook toeristen, het fijn om naar de kerk te gaan om een kaarsje op te steken bij Maria of Antonius.
Wat jammer dat dat niet altijd meer mogelijk is.
Wij zijn nog steeds op zoek naar iemand (of 2 personen) die dagelijks de kerk zouden willen openen en sluiten, zodat het kerkportaal weer toegankelijk is en onze mooie kerkinterieur  zichtbaar.

Wie meldt zich?

Hoe meer mensen zich melden, des te minder zal de belasting per persoon zijn. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de locatieraadsleden of het secretariaat.