Op weg naar Santiago met het Luna Kamerkoor

Het Luna Kamerkoor o.l.v. Wolfgang Lange brengt op zondag 19 februari het hedendaagse werk “Path of Miracles” van Joby Talbot (1971) in de Martinuskerk te  Twello, ten gehore.

Het concert begint om 15.00 uur.

Path of Miracles voor 17 stemmig a cappella koor, is gebaseerd op de meest blijvende route van de katholieke pelgrimage – de grote Pilgrimage naar Santiago.

De vier delen van ‘Path of Miracles’ zijn genoemd naar de vier belangrijke stopplaatsen binnen de ‘Camino Frances’ te weten Roncesvalles, Burgos, León en Santiago. De ‘Camino Frances’ is de spil binnen het netwerk van pelgrimsroutes naar Santiago. Het Luna Kamerkoor is opgericht in 2012 en is een projectkoor voor vergevorderde amateurzangers uit heel Nederland. Uitgebreide informatie over Path of Miracles, de componist, het Luna Kamerkoor en de componist is gratis aan te vragen via e-mail: [email protected] of via de website www.lunakamerkoor.nl

Toegangskaarten zijn de in de voorverkoop à 12,50 euro verkrijgbaar via http://lunakamerkoor.nl/kaarten-bestellen/ of aan de kassa voor € 15.
Kinderen tot 16 jaar zijn gratis. Voor elk verkocht kaartje gaat er € 2,50 naar het werk van de Hatemalo Stichting in Nepal, contactpersoon hiervan is Wiel Palmen.