Projectkoor Goede Vrijdag 2011

Zing mee in een Projectkoor op Goede Vrijdag!

De parochie HH. Twaalf Apostelen heeft op Goede Vrijdag 22 april 2011 één gezamenlijke Kruiswegviering om 15.00 uur in de St. Janskerk te Zutphen.
We willen dan weer op die Goede Vrijdag met een projectkoor Goede Vrijdag liederen instuderen voor die Kruisweg.
Twee jaar heeft het koor de Kruiswegviering met zoveel enthousiasme en warmte mede vormgegeven dat we ook dit jaar weer graag met een projectkoor de viering willen opluisteren.
Wij nodigen enthousiaste parochianen uit onze 12 geloofsgemeenschappen van harte uit om mee te zingen in het projectkoor op Goede Vrijdag 22 april. We komen op die dag om 11.00 uur samen en studeren de liederen voor de viering in, wederom onder enthousiaste leiding van dirigent Jan te Plate en pianist Frank Sterenborg.
Het projectkoor zal de ingestudeerde liederen dezelfde middag ten gehore brengen in de viering van Goede Vrijdag, aanvang 15.00 uur, in de St. Janskerk te Zutphen. Voor koffie, thee & broodjes zal worden gezorgd.

Wil je meezingen op Goede Vrijdag in deze unieke en bijzondere Kruisweg meld je dan aan voor dit projectkoor door je naam, adres, plaats, emailadres door te geven aan het secretariaat van de parochie HH. Twaalf Apostelen: [email protected]. Aanmelden tot uiterlijk 7 april.
De aanmelders ontvangen vervolgens een uitnodiging en een programma per mail toegezonden.

Namens de Werkgroep Kruisweg 2011
Parochie HH. Twaalf Apostelen
Margriet te Morsche
Voor meer info  tel.: 06-47116409