Sfeervolle Kerst in Joppe

Zij volgden de ster …

Door de grote inzet van de vrijwilligers, de publicaties in de kranten, de vele bezoekers in onze kerk kunnen we terugkijken op een zeer gezellig kerstfeest.

Op 24 december om 18.00 uur was de kerk tijdens de familieviering overvol en er was nauwelijks plaats voor de vele bezoekers. Om 22.00 uur zat de kerk weer helemaal vol en pastor Wassink kreeg met zijn preek de volle aandacht en gaf aan waar het in het leven werkelijk omgaat.

Er is een Kindje geboren op aard ..

Op 1e Kerstdag was er een Woord- en Communieviering waarin Marga Peters voorging, die de geboorte van Jezus memoreerde. Om 15. 00 uur was er weer een enorme belangstelling voor het Kindje Wiegen. Opa’s en Oma’s, vaders en moeders, kwamen met hun kinderen en kleinkinderen om dit gezellige gebeuren mee te maken.

De kerk zag er feestelijk uit door de prachtige kerstboom, de  versieringen  en onze alom geprezen  kerststal. De buitenkerststal met levende have, waar Joppe al jaren om bekend staat, trok weer veel mensen uit de wijde omgeving. Oudejaarsdag zijn de dieren ter voorkoming van baldadigheid weer teruggebracht naar de plaats van herkomst.

De kerk ziet er feestelijk uit .

Wij leden van de geloofsgemeenschap Joppe hebben een warm gevoel overgehouden aan deze kerst en hebben met de hulp van alle vrijwilligers toch iets moois kunnen bewerkstelligen.

Namens de Pastoraatsgroep en de Locatie raad,
Jan Wagenmans, voorzitter Locatie raad