Koffie-ochtend met Frits Gies

In het midden Frits Gies

Woensdag 14 maart was er weer een koffie-ochtend voor ouderen in de pastorie. Onze gastspreker was deze ochtend de heer Frits Gies uit Almen, werkelijk een rasverteller. Kortgeleden is zijn boek uitgekomen: “Bist du ein Jude” Aan de hand van dit boek hebben we met veel interesse genoten van zijn levensverhalen, geen gemakkelijke jeugd, totaal geen haat, maar een en al levenswijsheid.  Jammer, dat niet meer mensen naar deze koffie-ochtenden komen.

Woensdag 9 mei komt de heer Henk van Balen. Hij is publicist, gids en trouwambtenaar van Deventer. Van deze geboren Deventenaar  zijn ruim 25 publicaties verschenen, zoals diverse verhalenbundels over de geschiedenis en cultuur van oud Deventer en de omgeving. Hij doet tegenwoordig behalve in Deventer nu ook rondleidingen op Klooster Sionshof en gaat ons op deze koffie-ochtend vertellen over Joppe en Godfried Bomans. Geloof me dat wordt een heel fantastische morgen. We hopen dat veel parochianen van deze ochtend zullen genieten.

U bent allen op deze ochtend welkom.

Om 10.00 uur staat de koffie klaar in de pastorie. U hoeft zich niet aan te melden, maar het is wel fijn als we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en ook als u opgehaald wilt worden graag een telefoontje naar Puck Vork, 0575–490500 of  Janny Engelsman 0575-490434.