Nieuwe kerkhofbeheerder Henk Brandjes stelt zich voor

door Henk Brandjes 

Tijdens het vergezellen van mijn echtgenote bij de vrijwilligers brunch afgelopen jaar; werd ik ingelicht over de vacature van kerkhofbeheerder. Na wat informatie ingewonnen te hebben over de werkzaamheden gemoeid met het uitvoeren van genoemde functie, heb ik besloten om de komende jaren mijn bijdrage te leveren.

Door mijn werk had ik een zeer mobiel bestaan en  was het voor mij tot voor kort onmogelijk om een bijdrage te leveren in de categorie vrijwilligers werk. Te midden van een enthousiast team van leden in de locatieraad en tuinploeg, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in de continuïteit in het reilen en zeilen rond het kerkhof van onze geloofsgemeenschap. Tevens spreek ik de hoop uit, dat het beheer van het kerkhof op zijn minst van het zelfde niveau is en blijft, zoals door Joop Bles verzorgd in de afgelopen elf jaar.