Te koop een karakteristieke zerk op ons kerkhof

Unieke kans! 

Beste Parochianen,

Hierbij delen wij u mede dat de restauratie van de waardevolle karakteristieke zerken die beeldbepalend zijn voor ons mooie kerkhof heeft plaatsgevonden en dat de vernieuwde zerken zijn teruggeplaatst.

De werkzaamheden zijn tot onze tevredenheid zeer professioneel uitgevoerd. Wij nodigen u van harte uit om ze te bekijken!

Informatie en inschrijving:
Zoals u bekend is, kan sinds jaren niet meer gereserveerd worden op ons kerkhof. Echter voor het behoud van sfeerbepalende delen van ons karakteristieke kerkhof wordt een eenmalige uitzondering gemaakt en bieden wij u een gerestaureerde zerk met plek aan.  Op zaterdag 5 november tussen 11.00 en 12.00 uur zal een lid van de kerkhofcommissie op het kerkhof aanwezig zijn om u van extra informatie te voorzien en om uw eventuele vragen te beantwoorden. U kunt zich dan ook inschrijven voor een zerk. Mocht u een inschrijfformulier en een prijsoverzicht willen ontvangen dan neemt u contact op met het secretariaat. Uw ingevulde formulier stuurt u vervolgens terug naar het secretariaat. Elke zerk heeft een nummer en dat nummer staat op een paaltje naast de zerk. Bij meerdere inschrijving op 1 zerk is het tijdstip van inzending leidend. Wie het eerst inschrijft heeft de eerste keus.

Koopovereenkomst
De aankoop van de grafzerk zal met een koopovereenkomst worden vastgelegd, waarin de betalingscondities staan opgenomen. U als toekomstige eigenaar wordt verwacht dat u na aankoop voor het onderhoud van de zerk zult zorg dragen. De grafrechten gaan in op het moment dat er begraven wordt.

Vragen?
Voor vragen neemt u contact op met het secretariaat dan wordt u teruggebeld of u neemt contact op met Jan Wagenmans tel. 0575 493 396.

Met vriendelijke groet,

Hr. J. Wagenmans, voorzitter locatieraad en lid kerkhofcommissie
Mevr. C. Giessen–Schoorlemmer, lid kerkhofcommissie
Mevr. G. van der Linde, lid kerkhofcommissie