Terugblik Kerstvieringen

Kinderkoor o.l.c. Carolyne Koerhuis

Muziekkantjes

em.-pastoor Jan Leisink met een prachtige overweging over het behoud van de Aarde en het ware Licht dat iedere mens verlicht ! De aardbol brandde volop.

em.-pastoor Leisink met misdienaars Eva en Aniek

Vele mensen –jong en oud– vonden hun weg naar Joppe voor het vieren van het kerstfeest in een van de vieringen in onze kerk.

Wij danken het groot aantal bezoekers voor hun komst, maar niet in de laatste plaats de vele vrijwilligers en voorgangers die het vieren in Joppe weer mogelijk hebben gemaakt. In het bijzonder denken we dan aan hen die zorgden voor een schone kerk en voor de prachtige versiering ervan.

We danken het kinderkoor o.l.v. Carolyne Koerhuis, het dames-, en herenkoor, dirigent Piet Klein Rouweler, organist Theo Mokkink en ook de fluitisten Elly Heijink en Wil Gradussen die op Kerstavond en 1e Kerstdag met prachtig samenspel de vieringen luister bij hebben gezet.

Fluitisten Elly en Wil

Voor de allerkleinsten was er op 1e Kerstdag kindje wiegen, zoals altijd druk bezocht. Door een trouwe groep toezichthouders was het weer mogelijk om tijdens de kerstdagen de kerk open te stellen.

Comments

  1. Ace van Prooye zegt

    Goedendag, 1e Kerstdag 10u, voorganger em.pastoor Leisink, het was thuiskomen, open, warm en vooral LICHT, terwijl de meeste kerken zo donker & somber zijn, terwijl de Heer toch het LICHT op aarde kwam brengen, ik ben helemaal verkocht, wil graag een intro voor lidmtschap van Vrienden van de Kath.Kerk Joppe?! Vr gr Ace van Prooye

  2. goedemiddag, wat ik van veel mensen ,links en rechts gehoord hebt ,en ik vind het zelf ook dat de viering om 10.00 uur ’s avonds erg lang duurde en erg langdradig en wat droevig was, veel kerstliedjes waren niet vrolijk men kon niet veel meezingen en veel latijn was er,.dat is erg jammer mijn drie dochters met ’n paar kinderen vonden dit geen feestelijke viering. Er is een kindje geboren iedereen is blij en dan wil je allemaal zingen.
    ze willen volgend jaar in ieder geval niet meer naar Joppe met me
    wel eventueel naar de familie viering misschien als ze dat redden kunnen
    ze moeten in ieder geval . uit Eindhoven komen