Zing mee in een projectkoor op Goede Vrijdag!

De parochie HH. Twaalf Apostelen heeft op Goede Vrijdag 2 april 2010 één gezamenlijke Kruisweg om 15.00 uur in de St. Janskerk te Zutphen. We willen dan weer op die Goede Vrijdag met een projectkoor nieuwe liederen instuderen voor die Kruisweg. Vorig jaar heeft het koor de Kruiswegviering met zoveel enthousiasme en warmte mede vormgegeven dat we ook dit jaar weer graag een projectkoor de viering willen laten opluisteren.

Wij nodigen enthousiaste parochianen uit onze 12 geloofsgemeenschappen van harte uit om mee te zingen in het projectkoor op Goede Vrijdag. We komen om 11.00 uur samen en studeren een aantal nieuwe liederen wederom onder enthousiaste leiding van dirigent Jan te Plate en pianist Frank Sterenborg. Het projectkoor zal de ingestudeerde liederen dezelfde middag ten gehore brengen in de viering van Goede Vrijdag, aanvang 15.00 uur, in de St. Janskerk te Zutphen. Voor koffie, thee & broodjes zal worden gezorgd.

Wil je meezingen op Goede Vrijdag in deze unieke en bijzondere Kruisweg meld je dan aan voor dit projectkoor door je naam, adres, plaats, emailadres door te geven aan het secretariaat van de parochie HH. Twaalf Apostelen: [email protected];

Aanmelden tot uiterlijk 26 maart.

De aanmelders ontvangen vervolgens een uitnodiging en een programma per mail toegezonden.
Namens de Werkgroep Kruisweg 2010
Parochie HH. Twaalf Apostelen
Margriet te Morsche
Voor meer info  tel.: 06-47116409