Familieberichten

Vrijdag 12 oktober 2018 is in de Heer overleden

de heer Marc Lodewijk Joan Joost Marc – van den Biesen
zoon van : de heer Henricus Jacobus Josephus van den Biesen en Jkvr Theresia Petronella Mathilde Maria von Fisenne
op de leeftijd van 61 jaar

De kerkelijke uitvaart zal plaats vinden op zaterdag 20 oktober om 11.30 uur in O.L.V. Tenhemelopneming te Joppe met aansluitend de teraardebestelling op het naastgelegen kerkhof.
Celebrant : dr. R.G.A. Kurvers, em.-pastoor

Heer geef hem de eeuwige rust.
En het eeuwige Licht verlichte hem.
Dat hij moge rusten in vrede.
Amen

Comments

 1. Diep geraakt door het heengaan van Marc van den Biesen.
  En ik zal Marc blijven herinneren als iemand die altijd geinterresserd was in de medemens. Dat hij moge rusten in Vrede.

  Johanna Zijlstra

 2. Lieve Marc,

  Geschrokken van je heengaan.
  Maar gelukkig mocht ik je deze zomer nog twee avonden meemaken bij mij thuis. Het waren gezellige avondjes die ik doorbracht met je. Maar helaas..
  Nu voor altijd in mijn herinnering.
  Rust in Vrede.

  Ook namens Tessa Kevin Jan en Bodhi
  Friso – Hiske
  Duco – Petra
  Gemma Lippmann Mollink

 3. Jos van zon zegt

  Marc, vrijdagmiddag 5 oktober spraken wij nog samen over mijn as vakantie en mijn verjaardag te weten 11 oktober. Je gaf aan je niet lekker te voelen en ik adviseerde je ‘Marc ga lekker naar huis en na mijn vakantie spreken wij elkaar weer’ niet wetende dat er geen ‘na mijn vakantie meer is’! Marc rust in vrede in het hemelse licht!

 4. Elsebe van Hovell tot westervlier zegt

  Middels dit medium wil ik de familie condoleren met dit grote verlies. Ik leerde Marc kennen op de begrafenis van onze neef Frans van Hovell. Hij was erg aardig. Helaas is hij te vroeg gegaan. Wat kan hem overkomen zijn ? Ik wens u veel sterkte met het verwerken van deze tegenslag. Helaas kan ik niet op de begrafenis komen daar ik onlangs naar Frankrijk geëmigreerd ben en hier verwikkeld ben in allerlei bureaucratische procedures. Anders was ik waarschijnlijk wel gekomen. Vriendelijke groeten. Elsebe van Hovell.