Uitreiking Paaskaars

Willem Achtereekste reikt paaskaars uit aan Doortje Jansen

Willem Achtereekte reikt paaskaars uit aan Doortje Jansen

Zoals u ongetwijfeld weet is het een goede gewoonte de Paaskaars uit te reiken aan een parochiaan die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor onze geloofsgemeenschap. In de viering van 31 december 2013 is de paaskaars aan mevrouw Doortje Jansen uitgereikt.

Hieronder staat de toespraak van Willem Achtereekte, voorzitter Pastoraatsgroep.

Hein Klunder, koster

Hein Klunder, koster

Zij heeft in een interview voor de website van onze geloofsgemeenschap aangegeven dat ze altijd heel hard heeft moeten werken waaronder ruim 40 jaar voor de Zessprong, wat nu heet de Zevensprong. Ze heeft het gered en gaf aan daar dankbaar voor te zijn. Iedereen krijgt een medaille bij 40 jaar werken maar die heeft zij nooit gehad, gaf ze aan. “Grapje…”  Hard werken maar altijd met veel plezier.

Wij kunnen geen medaille geven maar wel iets anders.

Felicitaties van F. Zandbelt, Em.-prietser

Felicitaties van F. Zandbelt, Em.-priester

Voor alle vrijwilligerswerkzaamheden willen wij haar danken. Boekjes vouwen. Communie uitreiken aan een aantal parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Bezoek van een aantal zieke parochianen. Compliment, ook gezien haar leeftijd, op 1 januiari 2014 wordt zij 85 jaar! Al vast namens ons allen van harte gefeliciteerd.

In haar danken wij alle parochianen die achter de schermen, vaak in stilte, veel taken uitvoeren. Als dank voor al het kerkelijk werk ontving zij de Paaskaars.