Paaskaars 2013

Jaap overhandigt Paaskaars aan Willem

Jaap overhandigt Paaskaars aan Willem

Op zondag 12 oktober is de Paaskaars van 2013 uitgereikt aan Willem Achtereekte. Tijdens de familieviering, waarin het thema dankbaarheid centraal stond, werd hij ermee verrast.

Pastor Jaap van Kranenburg sprak Willem toe. Hij noemde Willem een stuwende kracht achter vele werkzaamheden binnen onze geloofsgemeenschap. Een doener, een spin in het web en een goede voorganger. Woorden waarin velen hem zullen herkennen.

Onder groot applaus nam Willem de paaskaars in ontvangst. Hij was geëmotioneerd, blij en vooral heel dankbaar. Het was een prachtige afsluiting van een al even mooie viering, waarin Willem zelf voorging.

Dankwoord

Tijdens de familieviering van 12 oktober werd ik overdonderd door het mogen ontvangen van de Paaskaars, welke door pastor Jaap van Kranenburg werd uitgereikt. Nog enigszins beduusd, wil ik u allen bedanken. Ik wordt al jaren gesteund door een groep harde werkers of het nu is in de pastoraatsgroep, locatieraad of diverse werkgroepen. Ik doe het niet alleen. Ik beschouw deze verrassing dan ook als blijk van waardering voor al de vrijwilligers in onze geloofsgemeenschap. Nogmaals hartelijk dank.

 Willem Achtereekte

Comments

  1. M.van Koppen zegt

    Helemaal eens met de commentaren!